Resort Tasik Kenyir

Isi Kandungan

Selain daripada houseboat, anda juga sebenarnya boleh menginap di resort Tasik Kenyir. Terdapat beberapa resort yang ada di kawasan Tasik Kenyir yang menarik.

VisitKenyir.com rekemenkan anda 2 resort ini bagi anda yang ingin ubah cara bercuti yang lebih mendamaikan.

1. Lake Kenyir Resort

Lake Kenyir Resort And Spa menawarkan penginapan berhampiran Pengkalan Gawi dan mempunyai tempat letak kenderaan percuma, lif dan kedai cenderahati. Resort ini mempunyai 135 bilik yang berhawa dingin.

Bagi mereka yang inginkan privasi atau bagi pasangan yang baru mendirikan rumah tangga, resort ini sangat sesuai untuk anda. Dengan pemandangan tasik menghijau di hadapan bilik pastinya menghilangkan stress dan masalah kerja anda.

lake kenyir resort tasik kenyir

lake kenyir resort tasik kenyir

lake kenyir resort tasik kenyir

pool lake kenyir resort tasik kenyir

bilik lake kenyir resort

Jika anda berminat untuk menempah resort ini anda boleh klik di sini.

2. Kenyir Eco Resort

Kenyir Eco Resort merupakan sebuah penginapan di atas air yang berdekatan dengan Pengkalan Gawi di Tasik Kenyir buatan terbesar di Asia Tenggara.
Resort yang dilengkapi dengan kemudahan seperti bilik, tandas, cafe, surau dan mempunyai penghawa dingin di setiap bilik.

Resort ini sesuai bagi anda yang inginkan suasana penginapan di atas air. Pelbagai aktiviti juga disediakan seperti jet ski, memancing, banana boat dan lain-lain lagi.

Untuk tempahan anda boleh ke akaun Facebook Kenyir Eco Resort.

Tempahan Houseboat

Jika anda lebih sukakan outdoor kami rekemenkan anda untuk sewa houseboat. Anda boleh menikmati pemandangan di sekitar Tasik Kenyir. Jika anda bercadang untuk bercuti dan menempah houseboat, kami ada menyediakan servis tempah houseboat. Anda boleh memilih houseboat berdasarkan bajet anda.

Kami merupakan penghubung kepada jaringan pengusaha houseboat yang ada di Tasik Kenyir. Anda boleh menghubungi kami seperti nombor di bawah jika inginkan sebut harga;

Nombor Telefon: 011 – 6100 0235

atau boleh

Whatsapp : https://wasap.my/601161000235

dan kami akan menjawab pertanyaan anda dengan kadar segera.

Untuk fast action, anda boleh terus memilih pada senarai houseboat yang anda pada laman web kami iaitu dengan menekan link di bawah;

https://visitkenyir.com/senarai-houseboat

Kongsi Artikel ini

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram